Középfölde  ⊹⊱ A Gyűrűk Ura & A Hobbit világa ⊰⊹
Az oroszlánok támogatására

 
 
Kószák
Indulás: 2006-11-19
 
Helyek
 
Népek
 
Ki lép be a birodalmamba?
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Mi hír a határon?

Díjféleség Cassie-től

2014.10.02. 20:51, Cseni ♥

Jó este!
Nemrég "kaptam egy díjat" az én drága mellonomtól, Cassie-től, és ezt nagyon szépen köszönöm neki! Ezelőtt csak egyszer volt ilyen, az egy blogger díj volt (bár nem is vagyok blogger), szerintem ez is olyan típusú, merthogy az oldal témájához, azaz a Gyűrűk Urához semmi köze az egyszer biztos. De remélem azért ez nem fog titeket zavarni, ha itt mégis megválaszolom a feltett kérdéseit, és írok további 10-et három másik szerkesztőnek. :) Ígérem ezután újra Tolkien világáról lesz itt szó, nem pedig rólam!!
Jajj és a szabályok:
   - Meg kell válaszolni a kérdéseket.
   - Írnod kell 11 random dolgot magadról.
   - Ki kell hívnod további 5 embert, akiknek 10 kérdést kell feltenned.
   - Meg kell jelölnöd (említened?) a személyt, akitől kaptad.

01. Ki az az ember, aki nagy hatással van az életedre és milyen értelemben?
Matisyahu. Bátran kijelenthetem, hogy még sosem volt olyan előadó/híres személy, aki ennyire befolyásolta volna az egész életem, a látásmódom. Persze a többi kedvencemet is nagyon szeretem, a legközelebb mégis Ő áll a szívemhez. Hihetetlenül tehetséges ember. És csodálatra méltó. A dalszövegei egytől egyig nagyon sokra tanítanak, ó bárcsak sokkal többen hallgatnák, mert gyógyító EREJE van! Itt az erőt direkt emelem ki ennyire. Ráadásul még egy kis önbizalom löketet is képes nekem adni, ami nagy szó, mert nekem abból elég kevés van..szinte nulla. De mikor a dalait hallgatom, rájövök, hogy fontos vagyok. És aki ismeri akár néhány dalát, az tudja miről beszélek. Épp pár órája (ahhoz képest, amikor ezt írom) olvastam Tőle egy interjút, és egyre jobban szeretem minden egyes mondattal, amit kimond. Gyönyörű lelkű ember, akit csak szeretni lehet! Viszont meg kell említsem a másik legfontosabb embert is, mert ugyanannyira meghatározó szerepe van az életemben. Ő nem más, mint Radnóti Miklós, az egyik legnagyobb nemzeti költőnk. Ehhez tényleg nem tudok mit hozzáfűzni, mert belefájdulna a szívem, viszont olvassátok a verseit, és akkor megértitek, mennyire NAGY ember volt Ő, és milyen sokat adott ennek az országnak...társadalomnak...világnak. Egy igazi kincs!

 

02. Mi volt a gyerekkori legnagyobb álmod?
Az, hogy énekes-színésznő lehessek..de gondolom sok kislánynak ez (volt) a terve.xD Aztán nagyobb fejjel rájöttem persze, hogy egyikben sem vagyok tehetséges, és a lámpaláz is kialakult nálam szép lassan, szóval ez a hajó is elsüllyedt. :/

03. Mi a mostani legnagyobb álmod?
Hmmm... Állatokkal lenni. Ez az én valódi vágyam, értük szeretnék élni, közöttük, és....segíteni rajtuk mindig. Kiskorom óta imádom őket, és sokszor (legtöbbször) sokkal jobb társak az embernél. Úgyhogy remélem ez majd megvalósul, már most is próbálok tenni érte.

04. Melyik a kedvenc Disney meséd?
Miért pont Disney?! Az Egyiptom Hercege a legjobb, de az Dreamworks. >_< De ha már muszáj Disney-t, akkor az Aladdin. :)

05. Milyen állataid vannak?
Egy kutyus, a legdrágább mind közül, és a szívemben örökké az első. <3

06. Melyik volt az a kpop csapat aminek köszönhetően kpopper lettél?
A BIGBANG, és nagyon hálás vagyok nekik, mert a mai napig nagy örömmel tölt el, mikor újrahallgatok kpop számokat (főleg SHINee-t és őket + pár egyéb bandát). És a velük kapcsolatos emlékektől is mindig felvidulok, annyira szépek. Szóval tényleg csak jó dolgok kapcsolódnak hozzá...vagyis majdnem. De nem véletlenül történt, hogy megismerkedtem a stílussal, szóval komolyan örülök neki.

07. Mire vagy büszke?
Az ízlésemre! Ezen kívül kb. semmi másra, de erre nagyon. A kedvenceimet semmiért nem adnám, mert annyira fontosak számomra, hogy ha fizetnének se cserélnék életet senkivel, főképp miattuk!!

08. Mire nem vagy büszke?
Túl sokminden van a listán, amit felsorolhatnék, de azért ez magánügy, szóval legyen elég annyi, hogy...sok csúnya dolgot, sok bűnt követtem el az életem során, és valószínűleg még jó párat fogok, nem szándékosan ,de az ember természeténél fogva gyarló, és NEM tökéletes. De ezeket mind nagyon szégyellem, és megpróbálok tanulni a hibáimból.

09. Hol lennél most legszívesebben és miért?
Afrikában, mert nagy vágyam, hogy eljussak oda és láthassam az ottani élővilágot, főleg az én drága hiénáimat!!!<3

10. T-ara vagy Kara?
T-ARA, nem is kérdés!!!!! Ők a legkedvencebb, vagyis igazából az egyedüli kedvenc lánybandám, de őket annyira szeretem, hogy a Marsig és vissza! :D

10+1. Ha szereted az A.KOR-t, akkor ki a kedvenc tagod és miért?
Még nem annyira ismerem őket, bár a zenéjük nagyon tetszik! És elsőre engem Minju fogott meg, olyan kis tündibündinek tűnik az a lány, nagyon szimpatikus lett, szóval őt mondanám a kedvencemnek eddig. :)

Random tények rólam:
1. Héber szakon tanulok az egyetemen, de már nem igazán tetszik (maga a nyelv igen, de túl nehéz nekem..).
2. Nem szeretek emberek között lenni. Főleg nagy tömegekben. Csak a szeretteim körül érzem jól magam!
3. Rengeteget szeretnék utazni, ha majd a lehetőségeim engedik, persze a fenti állításból kifolyólag főleg eldugott helyekre és vad vidékekre, ahol nem lakik sok ember. Az első számú úticélom Dél-Afrika.
4. Odavagyok a csontvázakért. És nagyon örülök, hogy belül, a sok cucc alatt én is úgy nézek ki. :D
5. Tetoválás mániám van, sokat szeretnék, mind jelentést hordoz számomra. Különlegeset.
6. A tél a legkedvencebb évszakom, de az őszt is nagyon szeretem.
7. Ez elég bizarr tény, de szeretem a temetőket.
8. Jobban szeretem a borús időt, mint a naposat. Bár ez helytől is függ, de ez van.
9. Őrülten szeretem a dinoszauruszokat! A kedvencem a Tyrannosaurus Rex és a Majungasaurus. (De a legkedvencebb állatom mégis a hiéna.)
10. Szinte egész nap zenén élek. Nem tudnék létezni nélküle, és persze sehová sem indulok el fülhallgató nélkül!
11. Rettentően halogatós vagyok, és ezt nagyon utálom magamban!>.<

Az én kérdéseim:
1. Milyen témájú a kedvenc fanfic-ed? (Már persze ha van!)
2. Szoktál kirándulni?
3. Ha városban laksz, szeretsz ott élni? És ha faluban?
4. Melyik zenei stílus áll hozzád a legközelebb?
5. Ha 5 (nem több, nem kevesebb) szóval kéne jellemezned magad, és ez lehet bármi, nemcsak tulajdonság, akkor mik lennének azok? :)
6. A kánikula vagy a mínuszok készítenek ki jobban?
7. Szereted a táborokat? Mikor voltál legutoljára?
8. Mi a kedvenc olvasóhelyed?
9. Van valami kedvenc illatod? (Itt most nem parfümre gondolok, hanem tényleg bármire, ami illatot áraszt magából..xD)
és 10. Szoktál számítógépes játékokkal játszani? Ha igen, van kedvenced?

Ennyi volna hát... És ezt a "díjacskát" tovább szeretném adni Dorának, Lucy-nak és Diának. ^_^ Remélem kitöltitek és éretsítetek, ha készen van, mert tényleg kíváncsi vagyok! Persze nem várok el semmi, ha nincs időtök rá, akkor sincs semmi baj. Meg jelölni sem muszáj, először én sem hittem, hogy fogok, de aztán eszembe jutottatok! :D

Isten áldjon mindannyiótokat!

Még nincs hozzászólás.
 
Másik honlapom

 
 

Szerkesztő: Mimi (Cseni)
Téma: A Gyűrűk Ura & A Hobbit
Kedvenc szereplők: Frodó, Faramir ♡ és Thranduil
Nyitás: 2006.11.19.
Zárás: Soha
E-mail: zombiegirl@citromail.hu
CSS kód: lindadesign

 
Extrák
 
Tündebarátok

    http://i50.tinypic.com/20rq7r.jpg http://i47.tinypic.com/4dger.jpg  
    http://i46.tinypic.com/20q0y93.jpg http://i46.tinypic.com/b5sg80.jpg http://i41.tinypic.com/2hxbs5u.jpg
    http://i49.tinypic.com/2nhib29.jpg http://th04.deviantart.net/fs40/150/i/2009/032/1/c/One_Ring_Dock_Icon_by_MoeStrif.jpg

 
Szövetségesek


    http://i47.tinypic.com/29xd6e0.jpg

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints